• Nazovite nas: 095/ 7546 - 396

O nama

Dječji Grad

Dječji Grad je animacijsko kazalište i zabavni centar namijenjan djeci u dobi od 4 do 8 godina. Osnovani smo u studenom 2015. godine, a s ciljem da se u Dječjem Gradu održavaju animacijske predstave i zabavni programi koje tvrtka Element Jedan d.o.o. izvodi tijekom turističke sezone i u shopping centrima.

Sadržaj koji se u Dječjem Gradu izvodi potiče djecu na kontinuirano sudjelovanje bilo kroz ples, igre, pjevanje ili plesanje, te je glavna zadaća osoba koje u njemu rade, animatora, da zainteresiraju djecu za sudjelovanje te da ona kroz naš sadržaj uživaju u nečem novom, drugačijem, a njima vrlo bliskom i zanimljivom.

U ponudi imamo animacijske predstave i animacijske zabavne programe. Primarna je djelatnost zabava, svijet mašte, smijanja, zabavljanja, ludiranja. U naš sadržaj implementirane su popularne teme i sadržaji koji djeca vole i koje ih momentalno privuku, ali smo zato mudro kroz sve naše aktivnosti isprepreli edukativne sadržaje. Kroz predstave uče o ponašanju, prijateljstvu, ljubavi, obitelji, ophođenju s drugima, a kroz animacijske programe razvijaju svoje motoričke vještine. I sve to na jedan vrlo zanimljiv način da neće niti primijetiti da smo ih na nešto potaknuli ili nečemu naučili.

Dječji Grad je nešto novo i drugačije, a kada malo dublje zavirite što to točno i kako radimo, vidjet ćete da je Dječji Grad mjesto koje će vaši mališani, ali i vi, obožavati.

Prostor Dječjeg Grada

  • Prostor Dječjeg Grada koncipiran je na način da omogućava slobodno kretanje, igranje, plesanje, druženje. Na naših 250 m2 nema igračaka, napuhanaca, bazena s lopticama. Dječji Grad ima otvoren prostor, bez klasičnog kazališnog amfiteatra, što nam omogućava interaktivne predstave i zabavne programe u kojima djeca sudjeluju kroz ples i igru, dolaze bliže pozornici ako žele i slično. Taj isti prostor omogućava roditeljima s manjom djecom da s njima prošeću, da ih ne sputavaju u kretanju nego ih puste da i oni uživaju u prostoru koji ih okružuje. Upravo radi toga roditelji s više djece, u različitoj dobi, mogu ‘izdržati’ cijelo vrijeme trajanja izvedbe jer su sva djeca slobodna kretati se, pričati, pjevati, plakati.
  • Prostor je cijelom površinom prekriven tepihom i imamo podno grijanje.
  • Svi borave u čarapama ili vlastitim papučama radi očuvanja čistoće igraonice.
  • Mala čajna kuhinja, s osiguranim vratima na elektronsku bravu, slobodna je na korištenje odraslim osobama te se mogu sami poslužiti kuhalom, čajem, kavom ili vodom.
  • Garderoba je s numeriranim kutijama i vješalicama za osobne stvari. Kapacitet je 140 osoba.
  • Dva dječja toaleta napravljena su poput vrtićkih, a odrasli imaju jedan toalet pod ključem.
  • Ulaz u Grad je osiguran recepcijom čija vrata imaju sigurnosne, elektronske brave kojima upravljaju djelatnici Dječjeg Grada.

 

djecji grad panorama

O čemu smo sve brinuli

Stalni tim animatora Dječjeg Grada prošao je tečaj i ispit Prve pomoći s naglaskom na situacije s djecom.
Sva djeca koja borave u Dječjem Gradu osigurana su od strane Merkur osiguranja.
Naši animatori pričaju engleski, njemački, talijanski, ruski, francuski i jezik zvan pantomima. Snaći ćemo se s brojnim  jezičnim područjima i djeca će nas uvijek razumijeti.

Naši klijenti

Nećemo ih nabrajat. Htjeli bismo baš sve navesti jer su nam svi jednako dragi i važni, a ako ih baš sve navedemo onda bi nam stranica bila preduga. Zato smo se odlučili samo na jedno veliko HVALA.

Hvala vam što ste dijelom našeg stvaralaštva!

Bez vas naša paleta radova ne bi bila tako šarena i prepuna divnih druženja i uspješno realiziranih suradnji.

Drago nam je da naš odnos prelazi uobičajene poslovne granice i da smo na kraju cijele te poslovne priče samo ‘obični’ ljudi koji međusobnim povjerenjem zajedno stvaraju tako krasne uspomene.

Veseli nas što smo dio vašeg života, a još više nas veseli što smo, pa makar u samo jednoj prilici, bili razlog sreće vaših mališana.

Hvala vam!

Emina