• Nazovite nas: 095/ 7546 - 396

Animacijski (zabavni) programi

Zabavne programe mnogi nazivaju predstavama jer se sastoje od kostimiranih likova, scenografije i niza rekvizita, ali oni su svojim sadržajem vrlo različiti od predstava. U krajnju ruku, dragi roditelji, u zabavnom programu nema glume i nema neke ‘priče’ koja se prati.

Tijekom zabavnih programa u Dječjem Gradu

  • djeca dobiju dio kostima (herojski plašt, piratsku maramu, klaunovsku mašnu..)
  • izradimo potreban rekvizit (masku, mač, čarobni štapić..)
  • napravimo facepainting
  • pjevamo i plešemo na tematske pjesme
  • igramo igre sa zadatcima (sruši sve kartonske zgrade s velikim rukavicama, glumi da si slon koji hoda po špagi, pređi preko daske, a da te pritom ne zgrabi krokodil…)

Zabavljamo se, skačemo, plešemo i ludiramo u tom nekom drugom, zamišljenom svijetu u koji smo otputovali pa bar na kratko.

 

Moramo napomenuti da su zabavni programi isključivo za djecu iznad 4 godine jer uključuju poligon i timske igre koje su mlađoj djeci još uvijek prezahtjevne.

divider-07

Zabavni programi u ponudi

najava_mini-disco

Zabavni program ‘Mini disko’

Mini Disco je osnovni oblik zabavnog programa koji sadržava mnogima poznate dječje igre (statue, kad ja kažem, igre s balonima, glazbene stolice..) i pjesmice koje djeca znaju (‘Hoki poki’, ‘Glava, ramena, koljena’, ‘Kad si sretan’..).

Niz plesa, igra, niz plesa, igra..i tako sve dok se nogice ne umore.

Jednostavno, a djeci vrlo blisko i zabavno. Zabava zagarantirana!

 

Preporučena dob: +4

Print

Zabavni program ‘Blago je moje’

U potrazi za škrinjom punom blaga pirati su stigli u Dječji Grad!

Sastavljanje karte, borba protiv morskih pasa, potraga za ključem i druge igre prevagnuti će koja će gusarska ekipa na kraju cijelog druženja odšetati s bogatom škrinjicom punom blaga.

Arrrr! Pripremi se na puno piratske galame i navijanja!

 

Preporučena dob: +5

Zabavni program ‘I ja sam superheroj’

Zabavni program u kojem igramo igre, a u kojima najbolji mališani dobivaju titulu superheroja. Sva djeca sudjeluju u selekcijskog igri u kojoj troje djece ulazi u finalnu igru u kojoj baš oni mogu postati jedan od naših superheroja.

Svi sudionici dobivaju nagrade, a pobjednik posebnu superherojsku diplomu.

 

Preporučena dob: +5

najava_dobrodosli-u-cirkus

Zabavni program ‘Dobrodošli u cirkus’

Tijekom programa djeca sudjeluju u igrama u kojima glume da su izvođači u cirkusu te tako kao mali slonići pokušavaju hodati s kišobranom u ruci preko špage, kao lavovi prolaze kroz ‘vatrene’ obruče, kao majmunčići žongliraju…

Između igara naši klaunovi imaju svoje smiješne točke u kojima izvode neuspješne trikove. Pomoć im je naravno na dohvat ruke – u našoj publici!

 

Preporučena dob: +5

Zabavni program ‘Kauboj i indijanac’

Odlazimo u davna vremena indijanaca i kauboja i njihova rivalstva. Djeca igraju razne tematske igre, a sve s ciljem da saznamo tko će dobiti prevlast nad prugom. Luk i strijela, bacanje lasa, gađanje limenki, prenošenje zlata preko pruge..

Neizostavan je naravno i pravi kaubojski ples te ples oko vatre, a da li će se zavioriti bijela zastava mira saznati ćete ako dođete.

Ji-ha!

 

Preporučena dob: +5

Zabavni program ‘Slatka čudovišta’

Oni su čupavi i drečavih boja, ali neodoljivo slatki!

To su čudovišta koja vole strašiti sve oko sebe, beljiti se i ludirati..

Zabavni program ‘Slatka čudovišta’ kao stvoren je za jedan dan u tjednu da radimo što se ‘ne smije’, a osim što ćemo se malo beljiti, glupirati i urlikati, igrat ćemo se igre – nahrani čudovište keksićima, oči među koljenima, toranj od gmizavaca, nađi u želatini zube…Ijuu!!

Jasno je sve! Ovo je bljak bljak program, a naravno da ga zato vaša mala slatka ‘čudovišta’ baš jako jako vole!

Preporučena dob: +5 Ne preporučamo djeci koja ne vole galamu, drečave boje i perike, ljigave stvari.

Zabavni program ‘Zemlja slatkiša’

Program posvećen velikoj dječjoj ljubavi – slatkišima!

Naša zabava podijeljena je u 4 dijela, a svaki dio posvećen je jednoj vrsti slatkiša. Gradimo tornjeve od čokoladica, pušemo milijun svjećica na torti, gađamo kantice s bombonima, balansiramo s lizalicama..

Dječica obožavaju ovaj program (jasno je i zašto), a mi osim što im dijelimo slatkiše, se trudimo da odmah potroše sve te kalorije uz ples i igre.

 

Preporučena dob: +5

Zabavni program ‘Put oko svijeta’

Na našem putu oko svijeta putujemo kroz razne države u kojima nas dočekuju njihovi domaćini koji nam pokazuju svoje običaje. Kinezi nam pokazuju njihove borilačke vještine i korištenje štapića kao pribora za jelo, Francuzi nam pokazuju poznati ples i slikarska umijeća, u Egiptu upoznajemo slavne vladare i njihove građevine..

Svijet je tako šarolik i zanimljiv, a mi ćemo ga pomno istražiti!

 

Preporučena dob: +5

Zabavni program ‘Od žabice do prijestolja’

Zabavni program u kojem su nam glavni sudionici malene žabice koje se trude postati princ i princeza, vitezica i vitez te prava kraljica i kralj.

Prije svake žablje utrke imamo posebno razgibavanje i zagrijavanje, a zatim slijede zadatci. Skupljanje poljubaca na lopoče, potraga za ključevima od kraljevskog blaga, borba protiv zmaja kojeg smo probudili iz sna, jahanje ‘konjića’, skupljanje dijamanata, potraga za krunom

Najspretnije žabice skakalice osvajaju prestižne uloge na dvorcu i na kraju organiziramo pravu kraljevsku proslavu.

 

Preporučena dob: +5

Zabavni program ‘Šašava farma’

Dobrodošli na slatku, malu i šašavu farmu!

Ovdje žive brojne domaće životinje koje imaju vrlo neobičan način zabave. Naime, jako vole oponašati svoje druge prijatelje životinje iz cijeloga svijeta pa osim što rokćemo, mučemo, kokodačemo i mijaučemo, tijekom ovog programa kroz razne plesove i igre glumimo majmunčiće, pingvine, koale, račiće, žabice. Skupljamo jaja, čupavmo mrkvice, natječemo se u koka utrci..

Svijet životinja je vrloooo zanimljiv!

 

Preporučena dob: +4

Zabavni program ‘Idemo u džunglu’

Tematski zabavni program u kojem ‘putujemo’ u daleku, divlju džunglu..

Tijekom programa plešemo oko totema, igramo igru ‘izaberi svoju divlju životinju’, tražimo poglavicu plemena, plešemo plemenski ples, biramo kralja džungle..

Afrika je pravo mjesto ako tražimo pustolovine i zato je ovaj program prava avantura!

 

Preporučena dob: +4