• Nazovite nas: 095/ 7546 - 396

Gostovanja i ostale izvedbe

Dječji Grad se ponosi paletom ponude zabavnih programa i animacijskih predstava koje izvodimo. Osim redovitih izvedbi u prostoru Dječjeg Grada, koje su navedene ovdje na stranicama, radimo i posebne izvedbe za vrijeme tematskih dana i blagdana te gostujemo sa svim našim sadržajima u shopping centrima, vrtićima, hotelima i na organiziranim privatnim i javnim događanjima.

Možda ste nas negdje već i vidjeli, samo niste znali da smo to mi.:)

pcelica-klijenti-28

Projekti i događanja na kojima smo prisutni

dani-vrtica-06-07

Dani dječjih vrtića Grada Zagreba

Raduje nas što je Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport prepoznao naš rad i što su nas pozvali kao izvođače na Danima dječjih vrtića Grada Zagreba 2016.

20-tu obljetnicu ovog događanja proveli smo na najveseliji način s nizom sadržaja koji su organizatori pripremili za roditelje i njihovu djecu. U događanje su uključeni brojni vrtići i njihovi stručni timovi i odgajatelji, a nama je čast što smo bili dio ove lijepe, obiteljske priče.

carobni-dan-07

Čarobni Dan

Čarobni dan je manifestacija za obitelj koja se održava u najljepšim prirodnim krajolicima i pruža obiteljima jedinstvene pogodnosti.

Čarobni dan je prije svega namijenjen obiteljima koje svoje slobodno vrijeme žele provesti na aktivan način. Djeca mogu zajedno s roditeljima učiti o važnosti zaštite okoliša i zdravom načinu života, razvijati svoju kreativnost, okušati se u različitim sportovima te se zabavljati uz animacije, ples i glazbu.

 

Što još radimo?

Baza našeg poslovanja je turistička animacija kojom se bavimo preko 10 godina.

Radimo u visokokategoriziranim objektima gdje pružamo usluge na najvišem nivou za one najzahtjevnije klijente. Pazimo na vizual, bogatstvo sadržaja, kvalitetu i kontinuitet kvalitete, te da su svi naši gosti ispunili svoja očekivanja u pogledu zabave i razonode na njihovom odmoru.

Svakom objektu pristupamo s velikom pažnjom i predanim angažmanom da stvorimo unikatan, pomno osmišljen sadržaj koji će biti upamćen i preporučen. U svim objektima imamo istu razinu usluge – što vidite u ponudi tako dobijete u realizaciji.

Volimo ljeto, ljetne izazove te sunce i more koji naš posao čini divnim!

Zamislite samo 15 odijela Djeda Mraza i pratećeg niza vilenjaka. Da, toliko veliki obujam imamo za najljepši dio godine!

Bilo da trebate predstavu, zabavni program, kreativnu radionicu, maskote ili samo vesele likove koji će razveseliti mališane Dječji Grad će vam rado doći u goste ili vas ugrijati u našem prostoru sa slatkim predstavama koje ća vas ugrijati u to najhladnije doba godine.

Bilo da je riječ o karnevalu, valentinovu, snježnim radostima, povratku u školu… Dječji Grad osmišljava i izvodi animacijske sadržaje u zadanoj temi.

Kako bi sve izvedbe koje imamo zatrpale web stranicu, ne objavljujemo tematske sadržaje ovdje, ali nas uvijek za iste možete kontaktirati.

Slavimo sve rođendane – od onih najmanjih od beba do onih velih korporativnih rođendana. Predstave s mnoštvom likova koji ostavljaju zapanjenima sve prisutne već su nam u redovitom programu, ali rado ćemo složiti ponudu samo za vas i vaš važni dan.
Kada vam treba zabava koja će biti i za velike i za male – tu smo opet mi.

Baza našeg poslovanja je turistička animacija, a upravo na temelju toga imamo baš sve moguće i nemoguće sportske rekvizite, rekvizite za zabavu i razonodu, zezanje i uživanje. S našim rekvizitorijem stvaramo program aktivnosti od jasličke do senior skupine.