fbpx

Sajam igračaka u Londonu

Igračke su sastavni dio naših izvedbi, a moramo priznati da baš volimo sve što je novo i zanimljivo.

Posebno volimo igračke koje potiču kretanje kod djece, a one sjedilačkie igre izokrenemo  tako da postanu aktivne.

S ciljem da saznamo što je novo u svijetu igračaka te koji nas noviteti i popularni artikli uskoro očekuju posjetili smo Toy Fair u Londonu.

Mnoštvo proizvođača i brendova, izložili su svoje proizvode i predstavili trendove.

 

Ne znamo što bi mislili o uzgajanju dinosaura u akvarijima gdje se jajašca stave u akvarij i onda ih djeca hrane dok im ne dosadi ta ‘igra’.

Roboti koji se programiraju su i dalje hit – postaju sve napredniji i funkcionlaniji i svakako su svima interesantni.

Za drvene igračke kažu da će opet prevladati industrijom radi smanjivanja zagađenosti.

Jako nam se svidjela igra ‘Dobble – spot it!’ koju već imate za kupiti u Hrvatskoj u dućanima, a najviše su nam se svidjele ooogromne lopte skakalice za livade, bomeranzi  te reketi za igru ‘tenisa’ s balončićima od sapunice. Zvuči nemoguće, ali je zaista moguće i pre pre pre fora!

 

Jako su nas veselile i maskote koje su šetale sajmom koje smo, naravno, mroali izgrliti i fotografirati se s njima.

 

 

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Izjava o privatnosti

Upravljanje preferencama

Zatvori

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na djecjigrad.hr

Kolačići

Obavezno
djecjigrad.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web-stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput navigacije stranicom mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno
  • MailChimp Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići