fbpx

Dječji Grad stiže na Rujanfest!

Svima poznati, vrckasti, razigrani animatori i preslatke maskote Bobi, Lona i Ovsa dolaze na Rujanfest s bogatim, raznovrsnim programom za sve mališane!

Princeze, vitezovi, heroji, vile, čarobnjaci, životinjice i klaunovi uveseljavati će nas svako poslijepodne sa svojim zabavnim igrama u kojima mališani mogu sudjelovati.

Najtoplije zagrljaje pronađite kod medvjedića Bobija, o čarobnim avanturama iz snova pričajte s ovčicom Ovsom, a djevojčici Loni pokažite svog najdražeg plišanca.

Ovi preslatki likovi Dječjeg Grada jedva čekaju da vas sve upoznaju!

Svaki dan u 17:30 sati ćemo najglasnije pjevati i najluđe plesati na pjesmice s CDa ‘Ljubav’, a najbolje plesačice i plesače u publici očekuju slatke i vrijedne nagrade.

Kućica Dječjeg Grada biti će također mjesto prave uživancije – kreativne radionice, tombola, nagradne igre, facepainting, kostimirani likovi i još mnogo toga.

Pravi mali grad iz mašte! Vidimo se!

 

 

Program dječje pozornice:

13.9. petak

16:30 Zabavni program s igrama ‘Mini disko’
17:30 PLEŠI I PJEVAJ S BOBIJEM, OVSOM I LONOM iz Dječjeg Grada
18:30 Zabavni program s igrama ‘Hrabri vitezovi i bajne princeze’

14.9. subota
16:30 Zabavni program s igrama ‘Dobrodošli u šašavi cirkus’
17:30 PLEŠI I PJEVAJ S BOBIJEM, OVSOM I LONOM iz Dječjeg Grada
18:30 Zabavni program s igrama ‘Čarobnjakova prozirna slova’

15.9. nedjelja
16:30 Zabavni program s igrama ‘Kauboji i indijanci’
17:30 PLEŠI I PJEVAJ S BOBIJEM, OVSOM I LONOM iz Dječjeg Grada
18:30 Zabavni program s igrama ‘Ljigavo i bljakavo’

20.9. petak
16:30 Zabavni program s igrama ‘Mini disko’
17:30 PLEŠI I PJEVAJ S BOBIJEM, OVSOM I LONOM iz Dječjeg Grada
18:30 Zabavni program s igrama ‘Vilinska posla’

21.9. subota
16:30 Zabavni program s igrama ‘Zemlja slatkiša’
17:30 PLEŠI I PJEVAJ S BOBIJEM, OVSOM I LONOM iz Dječjeg Grada
18:30 Zabavni program s igrama ‘Gusari u potrazi za blagom’

22.9. nedjelja
16:30 Zabavni program s igrama ‘Avanture u veseloj džungli’
17:30 PLEŠI I PJEVAJ S BOBIJEM, OVSOM I LONOM iz Dječjeg Grada
18:30 Zabavni program s igrama ‘Najsnažniji heroji’

 

Cijeli program Rujanfesta pogledaj ovdje.

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Izjava o privatnosti

Upravljanje preferencama

Zatvori

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na djecjigrad.hr

Kolačići

Obavezno
djecjigrad.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web-stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput navigacije stranicom mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno
  • MailChimp Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići