fbpx

Izjava o privatnosti

ELEMENT JEDAN d.o.o. cijeni vaš interes i vaš posjet ovoj web stranici. Vaša nam je privatnost važna i želimo da se osjećate ugodno prilikom posjete našoj web stranici. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga kojoj posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa. Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju se u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na pravilima o zaštiti podataka koja se primjenjuju na ELEMENT JEDAN d.o.o.. Pojedini dijelovi naše web stranice mogu sadržavati veze na druge web stranice koje nisu obuhvaćene ovim izjavom o privatnosti.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Kada posjetite našu web stranicu, naši web poslužitelji pohranjuju kao standardne pojedinosti preglednika i operacijskog sustava, web stranicu s koje posjećujete našu web stranicu, stranice koje posjećujete na našoj web stranici, datum vašeg posjeta i, iz sigurnosnih razloga, npr da bismo identificirali napade na našu web stranicu, IP adresu koju vam dodjeljuje vaš davatelj internetskih usluga; ova IP adresa se pohranjuje sedam dana. Uz izuzetak IP adrese, osobni se podaci pohranjuju samo ako odlučite poslati nam ih prilikom ispunjavanja naše kontakt forme.

Korištenje i donošenje osobnih podataka i ograničenje korištenja u određenim okolnostima

ELEMENT JEDAN d.o.o. upotrebljava vaše osobne podatke samo u mjeri potrebnoj za tehničku administraciju web stranice i slanje proizvoda iz našeg asortimana proizvoda. Osobni podaci se prenose državnim organizacijama i tijelima isključivo u okviru obveznih nacionalnih odredbi zakona. Svi naši djelatnici obveznici su standardne klauzule povjerljivosti i čuvanja informacija.

Izbor

Vaš email će biti korišten u reklamne svrhe ćemo vas kontaktirati u situacijama koje su prihvaćene s Vaše strane (ako ste ispunili našu formu za upit i očekujete povratnu informaciju). Ukoliko Vas kontaktiramo putem emaila jasno ćemo naznačiti na koji način možete otkazati daljnje obavijesti putem emaila s naše strane.

Newsletteri

Naša web stranica koristi opciju pretplate na slanje newslettera.

Dodaci za društvene mreže

ELEMENT JEDAN d.o.o. koristi tzv. Društvene dodatke (“gumbi”) društvenih mreža Facebook, You Tube i Instagram.
Kada posjetite naše web stranice, ti se gumbi aktiviraju prema zadanim postavkama, tj. bez vaše intervencije mogu slati podatke odgovarajućim društvenim mrežama. Društvena mreža može dohvatiti podatke, neovisno o tome jeste li u interakciji s gumbom ili ne. Ako ste prijavljeni na društvenu mrežu, mreža može dodijeliti vaš posjet web stranici na svoj korisnički račun. Društvena mreža ne može dodijeliti posjet drugim ELEMENT JEDAN d.o.o. web-lokacijama, osim ako i dok ne aktivirate odgovarajući gumb.

Ako ste član društvene mreže i ne želite da kombiniraju podatke s vašeg posjeta našim web-lokacijama s vašim podacima o članstvu, morate se odjaviti s društvene mreže prije nego što posjetite našu web-lokaciju ili pronađete odgovarajuće postavke na web-lokaciji društvene mreže.

Nemamo utjecaja na opseg podataka koje društvene mreže prikupljaju pomoću gumba. Pravila o korištenju podataka društvenih mreža pružaju informacije o svrsi i opsegu podataka koje prikupljaju, o tome kako se ti podaci obrađuju i upotrebljavaju, prava koja su vam dostupna i postavke koje možete upotrijebiti za zaštitu vaše privatnosti.

Kolačići

ELEMENT JEDAN d.o.o. upotrebljava kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi se nazivaju “kolačići” u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice. Ukoliko želite pročitati više o kolačićima, molimo kliknite ovdje.

Analiza podataka o korištenju

Kolačiće koristimo za praćenje postavki posjetitelja i prepoznavanje osobito popularnih odjeljaka naše web stranice. Na taj način možemo prilagoditi sadržaj naše web stranice više specifično prema vašim potrebama i time poboljšati ono što Vam nudimo.
U svrhu statističke analize ELEMENT JEDAN d.o.o. koristi Google Analitiku. Ako ne želite ELEMENT JEDAN d.o.o. prikuplja i analizira statističke podatke vezane uz vaš posjet, možete u svakom trenutku prigovoriti na buduću upotrebu vaših podataka pritiskom na ovaj button:

Postavke kolačića

 

Za tehničku provedbu vašeg prigovora potrebno je postaviti isključivanje kolačića u vašem pregledniku. Ovaj kolačić samo će naznačiti da ste se isključili. Imajte na umu da iz tehničkih razloga isključivanje kolačića utječe samo na preglednik kojemu se suprotstavljate. Ako izbrišete kolačiće u pregledniku ili upotrebljavate neki drugi krajnji uređaj ili preglednik, morat ćete se ponovno isključiti.

Sigurnost

ELEMENT JEDAN d.o.o. koristi tehničke i organizacijske sigurnosne mjere kako bi zaštitio podatke koje smo dobili od vas i kojima upravljamo od manipulacije, gubitka, uništenja i pristupa trećim stranama. Naše sigurnosne mjere kontinuirano se poboljšavaju u skladu s tehnološkim razvojem.

Pravo na informacije

Na vaš zahtjev, ELEMENT JEDAN d.o.o. ili predstavnik koji je odgovoran za vas, će vas obavijestiti pismenim putem ili drugim sredstvima što je prije moguće i sukladno važećem zakonu koje su vam osobne podatke vezane uz vas pohranili.
Ako se netočni podaci spremaju unatoč našim nastojanjima da se podaci točni i ažuriraju, ispraviti ćemo ih na vaš zahtjev.
Ako imate bilo kakvih pitanja o obradi osobnih podataka, obratite se našem službeniku za zaštitu podataka emina.mujkic@djecjigrad.hr koji je dostupan za zahtjeve za informacijama, prijedlozima ili pritužbama.

Pravna obavijest
ELEMENT JEDAN d.o.o. Ivanićgradska ulica 34, Zagreb, OIB: 04944921195

Autorska prava

Autorsko pravo ELEMENT JEDAN d.o.o. Sva prava pridržana. Tekst, slike, grafike, zvučne datoteke, animacijske datoteke, video datoteke i njihov raspored na web stranicama ELEMENT JEDAN d.o.o., podložni su autorskom pravu i drugoj zaštiti intelektualnog vlasništva. Ti se predmeti ne smiju kopirati za komercijalnu upotrebu ili distribuciju niti se ti objekti mogu mijenjati ili ponovno objaviti na drugim web stranicama, aplikacijama ili drugim digitalnim sadržajima.

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Izjava o privatnosti

Upravljanje preferencama

Zatvori

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na djecjigrad.hr

Kolačići

Obavezno
djecjigrad.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web-stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput navigacije stranicom mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno
  • MailChimp Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići