fbpx

Gostovanja i izvedbe

Druženje

Zagrli svoje najdraže likove, daj medenu pusicu ili samo sramežljivu peticu. Nabaci osmijeh za fotku i za kraj se počasti slatkišem. Kratka i slatka druženja koja tope srce, ali ostaju zauvijek za uspomenu!

 

Trajanje po dogovoru. Broj likova u gostima po dogovoru.

Mini disko

Znate sve pjesmice i plesne korake Dječjeg Grada i jedva čekate da nam ih pokažete? Tooo!

U tom vam slučaju dolazimo u goste da zajedno najglasnije pjevamo, ludo plešemo i uz medene likove družimo i veselimo. Druženje koje će postati svakodnevna tema za prepričavanje!

 

Trajanje 35 minuta. Broj likova u gostima po dogovoru.

Pleši s nama! - Live Show

Bobi, Ovsa, Emina i Lona vode vas u svijet mašte iz Dječjeg Grada!

Spremite se za plesno-glumljenu zabavu tijekom koje se družimo uz najveće hitove s albuma ‘Ljubav’ i uz posebne kostimirane likove iznenađenja iz Dječjeg Grada. Zmaj, superheroj, leptiri, vile… Dječji svijet u kojem sjaje okice, a osmjesi ne silaze s lica!

Pravi dječji spektakl koji se ne propušta!

 

Trajanje 45 minuta. Sudjeluju svi likovi Dječjeg Grada, animatori, drugi kostimirani likovi i gosti maskote. Zahtjevan prostor i tehnički i scenografski uvjeti.

Blagdanska predstava

Blagdanska predstava smjestila se u Djedovu tvornicu igračaka. Vrijedne vilenjake Djedica nagradi tako da uz malo blagdanske čarolije oživi najdraže plišane igračke svojih vilenjaka. Upravo ti vilenjaci su i u našoj publici – jer bez njih ne bi bilo najljepših crteža na svijetu, medenih zagrljaja kada su potrebnih, najiskrenijih osmijeha i svakodnevne ljubavi… Radi njih je svaki naš dan bolji. A koje su njihove najdraže igračke…e pa to samo oni znaju. No, sigurno su to i plišanci Bobi, Ovsa i Lona koje će uz poseban stroj iz Djedove tvornice oživjeti. Jupiii! No, što se dogodi kada taj isti stroj povuče Djeda Mraza i on postane plišana igračka, a Božić samo što nije? Uh! To ćete saznati ako dođete na predstavu s vašim malim vilenjacima.

 

Trajanje 45 minuta. Likovi: Djed, vilenjak, 3 maskote, asistent, DJ. Potreban veći prostor i tehnički i scenografski uvjeti.

Zabavni (animacijski) program

Zabavni program je izvedba u kojoj se kombiniraju natjecateljske igre i mini disko plesovi, a pritom dijelimo nagrade i ugošćujemo posebne goste. Sve uz veselu glazbu, kostimirane animatore i zanimljive, tematske rekvizite i scenografiju.

Teme programa mogu pratiti sadržaje kroz godinu (Valentinovo, početak škole, blagdani), biti u temi iz imaginarnog svijeta (junaci, gusari, princeze, vile, slatka čudovišta) ili biti u temi koja je djeci draga i poznata (proslave, slatkiši, igračke).

Namijenjeni su djeci iznad 4 godine starosti jer uključuju individualne i timske natjecateljske igre koje su mlađoj djeci još uvijek prezahtjevne.
Trajanje 35-45 minuta. Likovi: voditeljica, likovi po dogovoru, asistent animator, DJ.

Dječji Grad divider

Rado bi nas ugostili? I mi bi rado došli!

Pišite nam gdje, kad i što od izvedbi biste željeli.

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Izjava o privatnosti

Upravljanje preferencama

Zatvori

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na djecjigrad.hr

Kolačići

Obavezno
djecjigrad.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web-stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput navigacije stranicom mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno
  • MailChimp Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići