• Nazovite nas: 091/ 7287 - 321 | E-mail: info@djecjigrad.hr

O nama

Dječji Grad

Dječji Grad je animacijski tim i amatersko kazalište.

Sadržaj koje Dječji Grad izvodi potiče djecu na kontinuirano sudjelovanje kroz ples, igre, glumu, pjevanje ili plesanje, te je glavna zadaća animatora poticanje dječje interakcije kako bi djeca kroz izvedbu aktivno sudjelovala.

U ponudi imamo animacijske predstave i animacijske zabavne programe.

Sadržaj izvedbi uglavnom je popularne tematike koje djeca vole i koje ih momentalno privuku, a u njihov sadržaj implementirani su edukativni elementi. U predstavama slušaju o prijateljstvu, ljubavi, obitelji, životinjama, prirodi, kulturi i običajima dok u animacijskim zabavnim programima razvijaju svoje motoričke vještine od kojih se aktivno odmaraju uz pjesmu i ples.

Želimo da se djeca bez straha ili srama uključuju u naše izvedbe, da se kreću, druže, igraju, smiju. S tim ciljem se naše izvedbe i kreiraju.

 

Očevidnik kazališta

Dječji Grad upisan je u Očevidnik kazališta pri Ministarstvu kulture.

Upoznaj drage likove!

Početkom 2019. godine objavili smo zaštitne likove po kojima nas možete prepoznati.

Djevojčica Lona, medvjedić Bobi i ovčica Ovsa žive u Dječjem Gradu i svakodnevno istražuju svijet kroz razne pustolovine i dogodovštine. Njihove priče izvode se u predstavama s kojima gostujemo.

Bobi i Ovsa Lonine su igračke koje u njezinoj bujnoj mašti ožive. Ovčica Ovsa se pretvara da je jednorog pa zato uvijek nosi rog i šareni rep, a medo Bobi, premda ponekad šeprtljav, uvijek je spreman pomoći i dati topli zagrljaj.

Album ‘Ljubav’ i koreografije ‘Pleši s nama!’

Album s dječjim pjesmama pod nazivom ‘Ljubav’ izdan je u travnju 2019. godine. Na njemu je 15 dječjih pjesama koje pjevaju Lona, Bobi i Ovsa, a na najveselije pjesmice s albuma djeca će moći plesati uz koreografije ‘Pleši s nama!’.

Klijenti i partneri

  • Agencije odgovorne za organizaciju evenata: ZIA produkcija, Alert, Globtour event, Kapulica, Eures-tim, MPG, Media kontakt, Publico, Pragma komunikacije, Bogadura, Ictinus grupa…
  • Shopping centri: City Center one, Supernova, Lumini, Dalmare, Avenue Mall, ZTC, Dalmare, Lumini, Arena centar…
  • Tvrtke: Cineplexx, Erste banka, Acer, Stihl, HPB, Tele2, Coca Cola, HP, RBA, Ledo, Merkur, Phillip Morris, Roda…
  • Hoteli: Blue Waves Resort, Malin, Medora, Novi Spa Hotels, Vrtovi Sunca Dubrovnik, Valamar (Rabac)
  • Događanja – Rujanfest, InDizajn sajam, Samoborski fašnik, Dani dječjih vrtića Grada Zagreba, En ten tini Lisinski, Zdravi pod suncem…

Tvrtka

Tvrtka ELEMENT JEDAN d.o.o. osnovana je 2008. godine te u samom početku djeluje kao agencija za angažman izvođača za organizirana događnja – plesne grupe, žonglere, mađioničare, animatore i druge izvođače.

Od 2009. usluge animacije pružamo u turističkom sektoru pod nazivom Element One entertainment.

Specijalizirali smo se za sadržaje za djecu te se u našem repertoaru nalazi veliki niz interaktivnih predstava i zabavnih programa koje izvodimo na događanjima i u obiteljskim hotelima i resortima na Jadranskoj obali.

2018. godine dječji klub ‘Marco Polo’ kojeg vodimo u Vrtovima sunca Dubrovnik osvojio je Family Traveller nagradu za najbolji dječji klub među nominiranim luksuznim hotelima diljem svijeta.

Vlasnica tvrtke

Vlasnica tvrtke, Emina Mujkić, 17 godina radi u animaciji, 17 godina radi s djecom.

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu na smjeru turističko poslovanje. Od početka studija, 2002. godine, radi u turističkoj animaciji kao turistički animator, a zatim kao voditelj animacijskih timova, član plesnog tima i edukator na tečajevima animacije.

Licencirani je turistički animator pri Ekonomskom fakultetu Mijo Mirković iz Pule, turistički pratitelj pri Ferial d.o.o. i dizajner vizualnih komunikacija pri Učilištu Algebra. Od djetinjstva se bavi plesom. Govori engleski, talijanski i njemački jezik.

Redovito posjećuje edukacije, kongrese i sajmove organizirane od strane TEA – Themed Entertainment Association i IAAPA – International Association of Amusement Parks and Attractions gdje ujedno posjećuje obiteljske zabavne centre, zabavne parkove i vodene parkove.

Odgovorna je za osmišljavanje i provedbu svih sadržaja turističke animacije i Dječjeg Grada, a često ju možete vidjeti kako sudjeluje u izvedbama kao voditelj programa ili amaterski glumac u predstavama.