fbpx

O nama

Ovsa Dječji Grad
Lona Dječji Grad
Bobi Dječji Grad

Dječji Grad je privatno, samostalno financirano, amatersko kazalište za djecu.

Izvodimo interaktivne zabavne programe i predstave koje potiču djecu na sudjelovanje kroz ples, igre, glumu, pjevanje i plesanje, a glavna svrha izvedbi je motiviranje djece da se aktivno druže s likovima u izvedbi.

U predstavama govorimo o prijateljstvu, odnosima, obitelji, životinjama i prirodi, kulturi i običajima, a u zabavnim programima se smijemo, veselimo, pjevamo i plešemo uz glazbu i raznovrsne tematske igre u kojima djeca uživaju.

 

Upoznaj drage likove!

Djevojčica Lona, medvjedić Bobi i ovčica Ovsa žive u Dječjem Gradu i svakodnevno istražuju svijet kroz razne pustolovine i dogodovštine.

Ovčica Ovsa se pretvara da je jednorog pa zato uvijek nosi rog i šareni rep, a medo Bobi, premda ponekad šeprtljav, uvijek je spreman pomoći i dati topli zagrljaj koji popravi dan. Lona je djevojčica koju mnogo toga zanima pa često sa svojom znatiželjom upadne u zanimljive situacije i dogodovštine.

 

❤ Hrvatski proizvod

Likove je nacrtala i osmislila Emina, a maskote su izrađene u Zagrebu u obrtu za izradu maskota ‘Kuća lutaka’.

Ponosni smo što je ovo hrvatski proizvod i biti će nam drago ako će i vama biti srcu drag.

 

Kako smo dobili ime?

Dječji Grad je dobio svoj naziv po našoj igraonici u Radničkoj ulici u Zagrebu koja se sastojala od niza kućica gdje su živjeli razni likovi i kazališta gdje smo imali predstave.  Iz prostora Dječjeg Grada smo iselili, ali drage likove nismo pustili da spavaju. Štoviše, odlučili smo s njima pjevati i plesati i izvan našeg prostora. Nastali su likovi koje sada poznajete, a zatim i glazbeni CD i video spotovi.

 

Koliko dugo postojimo?

Dječji Grad je bio Element One entertainment. S našim izvedbama gostovali smo od 2008. u shopping centrima, na organiziranim događanjima (javnim i privatnim), vrtićima, festivalima… Radili smo edukativne predstave na temu ljutnje, ekologije, sigurnosti u prometu, čuvanju prirode, međusobnom poštovanju i pomaganjima, ljubavi, blagdanima. Naši klijenti ukazali su nam povjerenje i s veseljem smo za njih osmišljavali nove izvedbe. Iz tog razloga raspolažemo s brojnim kostimima, maskotama i dekoracijama raznih tematika.

Ime Dječji Grad uzeli smo  s otvorenjem igraonice 2015. godine.

 

Album ‘Ljubav’ i koreografije ‘Pleši s nama!’

Album s dječjim pjesmama pod nazivom ‘Ljubav’ izdan je u travnju 2019. godine. Na njemu je 15 dječjih pjesama koje možete preslušati ovdje, a nalaze se i na Dječji Grad YouTube kanalu i na kanalu CroRec Kids. Također – sve platforme za glazbu – Spotify, Deezer, Instagram story, YouTube music… Svugdje nas možeš naći!

Glasove su likovima posudili divni pjevači: Lona – Lu Jakelić, Ovsa – Bruna Oberan, medo – Mahir Kapetanović. Sve ih znate iz emisije A strana. Produkciju je radio Igor Drvenkar (Performer Point).

Lijepu priču prepoznala je Croatia Records s kojima smo potpisali ugovor za ovaj album.

Na najveselije pjesme s albuma Ljubav napravili smo mini disko koreografije ‘Pleši s nama!’ koje mališani mogu pratiti preko videa na YouTube kanalu te tako biti aktivni uz male ekrane i još aktivnije sudjelovati u našim izvedbama gdje plešemo upravo te koreografije.

 

Očevidnik kazališta

Dječji Grad upisan je u Očevidnik kazališta pri Ministarstvu kulture.

 

Društvene mreže

Instagram: https://www.instagram.com/djecji_grad/

Facebook: https://www.facebook.com/djecjigrad

Dječji Grad divider

Vlasnica

Vlasnica Dječjeg Grada Emina Mujkić, 19 godina radi u animaciji, 19 godina radi s djecom. Još malo pa okrugla obljetnica!

Diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na smjeru turističko poslovanje. Od početka studija radi u turističkoj animaciji kao turistički animator, voditelj animacijskih timova, član plesnog tima i edukator na tečajevima animacije. Nekadašnja plasačica i korograf hip-hopa i commercial točaka i showova. Vodila je evente, live showove, live kuhanje i brojne dječje evente po shopping centrima. 2008. otvara vlastitu firmu za evente i animaciju i tako kreće poduzetnički put.

Odgovorna je za osmišljavanje i provedbu svih sadržaja Dječjeg Grada. Piše predstave i zabavne programe, tekstove pjesama s albuma, uređuje prostore i scene za izvedbe, a bavi se i dizajnom interijera igraonica i tematskih evenata za odrasle. Financira samostalno sve vezano za kazalište Dječji Grad – scenografiju, kulise, rekvizite, kostime i maskote. Radi grafičke materijale vezane za web i oglašavanje i izrađuje video spotove koje gledate na Dječji Grad YouTube kanalu.

Mama je djevojčice Leone za koju je igraonica Dječji Grad nastala i po kojoj je djevojčica Lona dobila ime i izgled.

 

Tijekom ljetne sezone vodi turističku animaciju – dječje klubove od jaslica do tinejdžera u resortu 5* Vrtovi sunca Dubrovnik. 2018. dječji klub ‘Marco Polo’osvojio je Family Traveller nagradu za najbolji dječji klub među nominiranim hotelima.

Ima svoj shop s planerima pod nazivom Smooshena koji se prodaju u Školska knjiga i Hoću knjigu dućanima. Velika joj je želja raditi kao radijska voditeljica, a ‘žali’ što nije išla na više satova pjevanja i okušala se u tim vodama.

 

Žena poduzetnik. Kreativac, vizionar, detaljist i na kraju priče osoba kojoj je pozornica drugi dom i prva ljubav.

Klijenti i partneri

  • Agencije za organizaciju evenata: ZIA produkcija, Alert, Globtour event, Kapulica, Eures-tim, MPG, Media kontakt, Publico, Pragma komunikacije, Bogadura, Ictinus grupa…
  • Shopping centri: City Center one, Supernova, Lumini, Dalmare, Avenue Mall, ZTC, Lumini, Arena centar…
  • Tvrtke: Cineplexx, Erste banka, Acer, Stihl, HPB, Tele2, Coca Cola, HP, RBA, Ledo, Merkur, Phillip Morris…
  • Hoteli: Blue Waves Resort, Malin, Medora, Novi Spa Hotels, Vrtovi Sunca Dubrovnik, Valamar (Rabac)
  • Događanja: Rujanfest, InDizajn sajam, Samoborski fašnik, Dani dječjih vrtića Grada Zagreba, En ten tini Lisinski, Zdravi pod suncem, Dani djece, beba i trudnica, Proljeće na Bundeku…

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Izjava o privatnosti

Upravljanje preferencama

Zatvori

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na djecjigrad.hr

Kolačići

Obavezno
djecjigrad.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web-stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput navigacije stranicom mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno
  • MailChimp Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići