fbpx

O nama

Ovsa Dječji Grad
Lona Dječji Grad
Bobi Dječji Grad

Dječji Grad je animacijski tim koji izvodi predstave i zabavne programe za djecu.

Naše izvedbe potiču djecu na sudjelovanje kroz ples, igre, glumu, pjevanje i plesanje, a glavni zadatak naših animatora upravo je motiviranje djece da se uz ples i pjesmu druže s likovima iz Dječjeg Grada.

U našim predstavama govorimo o prijateljstvu, ljubavi, obitelji, životinjama i prirodi, kulturi i običajima, a u zabavnim programima se smijemo, veselimo, pjevamo i družimo uz glazbu i raznovrsne igre u kojima djeca uživaju.

 

Upoznaj drage likove!

Djevojčica Lona, medvjedić Bobi i ovčica Ovsa žive u Dječjem Gradu i svakodnevno istražuju svijet kroz razne pustolovine i dogodovštine. Njihove priče izvode se u predstavama s kojima gostujemo.

Bobi i Ovsa Lonine su igračke koje u njezinoj bujnoj mašti ožive. Ovčica Ovsa se pretvara da je jednorog pa zato uvijek nosi rog i šareni rep, a medo Bobi, premda ponekad šeprtljav, uvijek je spreman pomoći i dati topli zagrljaj.

 

Album ‘Ljubav’ i koreografije ‘Pleši s nama!’

Album s dječjim pjesmama pod nazivom ‘Ljubav’ izdan je u travnju 2019. godine. Na njemu je 15 dječjih pjesama koje možete preslušati na našim stranicama ovdje.

Na najveselije pjesme s albuma napravili smo  koreografije ‘Pleši s nama!’ koje mališani mogu pratiti i ponavljati naše plesne korake.

 

Očevidnik kazališta

Dječji Grad upisan je u Očevidnik kazališta pri Ministarstvu kulture.

eventdivider_plavi

Vlasnica

Vlasnica Dječjeg Grada Emina Mujkić, 17 godina radi u animaciji, 17 godina radi s djecom.

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu na smjeru turističko poslovanje, a od početka studija radi u turističkoj animaciji kao turistički animator, a zatim i kao voditelj animacijskih timova, član plesnog tima i edukator na tečajevima animacije.

Odgovorna je za osmišljavanje i provedbu svih sadržaja Dječjeg Grada, a često ju možete vidjeti kako sudjeluje u izvedbama kao voditelj programa ili amaterski glumac u predstavama.

Tvrtka

Tvrtka ELEMENT JEDAN d.o.o. osnovana je 2008. godine kao agencija za angažman izvođača za organizirana događnja. Specijalizirali smo se za animacijske sadržaje za djecu te se u našem repertoaru nalazi veliki niz interaktivnih predstava i zabavnih programa koje provodimo na događanjima i u obiteljskim hotelima na Jadranskoj obali.

2018. dječji klub ‘Marco Polo’, kojeg vodimo u resortu Vrtovi sunca Dubrovnik, osvojio je Family Traveller nagradu za najbolji dječji klub među nominiranim hotelima.

Klijenti i partneri

  • Agencije odgovorne za organizaciju evenata: ZIA produkcija, Alert, Globtour event, Kapulica, Eures-tim, MPG, Media kontakt, Publico, Pragma komunikacije, Bogadura, Ictinus grupa…
  • Shopping centri: City Center one, Supernova, Lumini, Dalmare, Avenue Mall, ZTC, Dalmare, Lumini, Arena centar…
  • Tvrtke: Cineplexx, Erste banka, Acer, Stihl, HPB, Tele2, Coca Cola, HP, RBA, Ledo, Merkur, Phillip Morris, Roda…
  • Hoteli: Blue Waves Resort, Malin, Medora, Novi Spa Hotels, Vrtovi Sunca Dubrovnik, Valamar (Rabac)
  • Događanja – Rujanfest, InDizajn sajam, Samoborski fašnik, Dani dječjih vrtića Grada Zagreba, En ten tini Lisinski, Zdravi pod suncem…

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Izjava o privatnosti

Upravljanje preferencama

Zatvori

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na djecjigrad.hr

Kolačići

Obavezno
djecjigrad.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web-stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput navigacije stranicom mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno
  • MailChimp Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići

×