fbpx

O nama

Ovsa Dječji Grad
Lona Dječji Grad
Bobi Dječji Grad

Dječji Grad je privatno, samostalno financirano, amatersko kazalište koje izvodi sadržaje za djecu.

Izvodimo zabavne programe i predstave koje potiču djecu na sudjelovanje kroz ples, igre, glumu, pjevanje i plesanje, a glavna svrha naših izvedbi je motiviranje djece da se uz ples, pjesmu i glumu aktivno druže s likovima na pozornici.

U našim predstavama govorimo o prijateljstvu, ljubavi, obitelji, životinjama i prirodi, kulturi i običajima, a u zabavnim programima se smijemo, veselimo, pjevamo i družimo uz glazbu i raznovrsne igre u kojima djeca uživaju.

 

Upoznaj drage likove!

Djevojčica Lona, medvjedić Bobi i ovčica Ovsa žive u Dječjem Gradu i svakodnevno istražuju svijet kroz razne pustolovine i dogodovštine. Njihove priče izvode se kroz predstave s kojima gostujemo, a jednoga dana planiramo izdati i slikovnicu sa svim njihovim pričama.

Bobi i Ovsa Lonine su plišane igračke koje u njezinoj bujnoj mašti ožive. Ovčica Ovsa se pretvara da je jednorog pa zato uvijek nosi rog i šareni rep, a medo Bobi, premda ponekad šeprtljav, uvijek je spreman pomoći i dati topli zagrljaj koji uvijek popravi dan.

 

❤ Hrvatski proizvod

Ponosni smo što je ovo hrvatski proizvodi.

Likove je nacrtala i osmislila vlasnica Dječjeg Grada, a maskote su izrađene u Hrvatskoj.

Sva prava na likove i djela zadržava autorica sadržaja Emina Mujkić i otvoreni smo za sve vrste suradnji.

 

Kako smo dobili ime?

Dječji Grad je dobio svoj naziv po prvotnoj igraonici i rođendaonici koja se sastojala od niza kućica i kazališta gdje su živjeli razni dječji likovi iz mašte iz snova. Zato raspolažemo s brojnim kostimima, raznih tematika.  Iz Dječjeg Grada smo iselili, ali drage likove nismo pustili da spavaju. Štoviše, odlučili smo s njima pjevati i plesati i izvan našeg prostora.

 

Koliko dugo postojimo?

Dječji Grad je prvotno bio Element One entertainment. Od 2008. godine gostujemo s izvedbama. S našim predstavama, koje smo izrađivali i prema zahtjevima klijenta, gostovali smo u shopping centrima i organiziranim događanjima (javnim i privatnim), vrtićima, festivalima. Ime Dječji Grad uzeli smo tek s otvorenjem igraonice 2015. godine.

Radili smo edukativne predstave na temu ljutnje, ekologije, sigurnosti u prometu, čuvanju prirode, međusobnom poštovanju i pomaganjima, ljubavi, blagdanima. Naši klijenti ukazali su nam povjerenje i s veseljem smo za njih osmišljavali nove izvedbe.

 

Album ‘Ljubav’ i koreografije ‘Pleši s nama!’

Album s dječjim pjesmama pod nazivom ‘Ljubav’ izdan je u travnju 2019. godine. Na njemu je 15 dječjih pjesama koje možete preslušati ovdje, a nalaze se i na našem YouTube kanalu i na kanalu CroRec Kids. Također – sve platfore za glazbu – Spotify, Deezer, Instagram story, Ytube music. Svugdje nas možeš naći!

Glasove su likovima posudili divni pjevači koje svi znate. Lona – Lu Jakelić, Ovsa – Bruna Oberan, medo – Mahir Kapetanović. Sve ih znate iz emisije A strana. Produkciju je radio Igor Drvenkar (Performer Point).

Lijepu priču prepoznala je Croatia Records s kojima smo potpisali ugovor za ovaj album.

Na najveselije pjesme s albuma napravili smo mini disko koreografije ‘Pleši s nama!’ koje mališani mogu pratiti preko YouTube kanala te tako biti aktivni uz male ekrane, a još aktivnije sudjelovati u našim izvedbama.

 

Očevidnik kazališta

Dječji Grad upisan je u Očevidnik kazališta pri Ministarstvu kulture.

 

Društvene mreže

Instagram: https://www.instagram.com/djecji_grad/

Facebook: https://www.facebook.com/djecjigrad

eventdivider_plavi

Vlasnica

Vlasnica Dječjeg Grada Emina Mujkić, 19 godina radi u animaciji, 19 godina radi s djecom. Još malo pa okrugla obljetnica!

Diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na smjeru turističko poslovanje, ali od početka studija radi u turističkoj animaciji kao turistički animator, a zatim kao voditelj animacijskih timova, član plesnog tima i edukator na tečajevima animacije. Vodila je evente, live showove, live kuhanje i brojne dječje evente po shopping centrima. Otvara vlastitu firmu za evente i animaciju i tako kreće poduzetnički put.

Odgovorna za osmišljavanje i provedbu svih sadržaja Dječjeg Grada. Piše predstave i zabavne programe, tekstove pjesama s albuma, uređuje prostore i scene za izvedbe, a bavi se i dizajnom interijera igraonica i tematskih evenata za odrasle. Financira samostalno sve vezano za kazalište Dječji Grad – scenografiju, kulise, rekvizite, kostime i maskote. Radi grafičke materijale vezane za web i oglašavanje i izrađuje video spotove koje gledate na Dječji Grad YouTube kanalu.

 

Tijekom ljetne sezone vodi dječje klubove od jaslica do tinejdžera u resortu 5* Vrtovi sunca Dubrovnik.

Ima svoj shop s planerima pod nazivom Smooshena koji se prodaju u Školska knjiga i Hoću knjigu dućanima, a velika joj je želja raditi kao radijska voditeljica.

 

Žena poduzetnik. Kreativac, vizionar, detaljist i na kraju priče osoba kojoj je pozornica drugi dom i prva ljubav.

Tvrtka

Tvrtka ELEMENT JEDAN d.o.o. osnovana je 2008. godine kao agencija za angažman izvođača za organizirana događnja. Specijalizirali smo se za animacijske sadržaje za djecu te se u našem repertoaru nalazi veliki niz interaktivnih predstava i zabavnih programa koje provodimo na događanjima i u obiteljskim hotelima na Jadranskoj obali.

2018. dječji klub ‘Marco Polo’, kojeg vodimo u resortu Vrtovi sunca Dubrovnik, osvojio je Family Traveller nagradu za najbolji dječji klub među nominiranim hotelima.

Klijenti i partneri

  • Agencije za organizaciju evenata: ZIA produkcija, Alert, Globtour event, Kapulica, Eures-tim, MPG, Media kontakt, Publico, Pragma komunikacije, Bogadura, Ictinus grupa…
  • Shopping centri: City Center one, Supernova, Lumini, Dalmare, Avenue Mall, ZTC, Dalmare, Lumini, Arena centar…
  • Tvrtke: Cineplexx, Erste banka, Acer, Stihl, HPB, Tele2, Coca Cola, HP, RBA, Ledo, Merkur, Phillip Morris, Roda…
  • Hoteli: Blue Waves Resort, Malin, Medora, Novi Spa Hotels, Vrtovi Sunca Dubrovnik, Valamar (Rabac)
  • Događanja: Rujanfest, InDizajn sajam, Samoborski fašnik, Dani dječjih vrtića Grada Zagreba, En ten tini Lisinski, Zdravi pod suncem

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Izjava o privatnosti

Upravljanje preferencama

Zatvori

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na djecjigrad.hr

Kolačići

Obavezno
djecjigrad.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web-stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput navigacije stranicom mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno
  • MailChimp Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići

×