fbpx

Predstava ‘Čarolija u tvornici igračaka Djeda Mraza’

 

 

Dobrodošli u tvornicu igračaka gdje se upravo završavaju zadnje igračke koje će Djedica podijeliti dobroj dječici. Kada se svi poslovi završe, već tradicionalno, Djedica nagradi svoje najvrijednije vilenjake s malo posebne čarolije – najdraže plišane igračke koje su izrađivali Djedica, uz malo svoje čarolije, oživi!

Djedov asistent, vilenjak Alabaster, poziva najvrijednije vilenjake da dođu do tvornice. Isprva iznenađeni hitnim pozivom, a zatim oduševljeni iznenađenjem, vilenjaci odabiru svoje najdraže likove, a Djedica stavlja jednu po jednu igračku u stroj za izradu igračaka te one, uz malo njegove posebne čarolije i pomoć mališana iz publike, postanu velike i žive! Sa ‘živom igračkom’ svi plešu i pjevaju, a zatim se igračka vraća u stroj i postaje opet samo ‘obična’ plišana igračka.

Na kraju druženja Djedica svima zaželi sretne blagdane, ali slučajno zamahne rukom i čudesni stroj ga povuče te Djedicu pretvori u plišanu igračku. Ajme! Što će sad? Naš Djedica je postao plišanac!

Mudre dječje glavice spasit će stvar! Dok su pomagali Djedici s čarolijom, uspjeli su zapamtiti kako se igračka oživi. Stavljaju plišanog djedicu u stroj,  namještaju tipke, pažljivo čaraju, stisnu gumb iiiii…

Hoće li mali vilenjaci, pomoćnici spasiti stvar? Nadamo se da hoće!

Vidimo se na predstavi! Jedvaaa čekamo!

 

Dodatne informacije:

  • Preporučena dob – od 3 do 7 godina
  • Trajanje – 40 minuta

 

IDUĆA IZVEDBA:

  • SCENA VIDRA, Zagreb – nedjelja 18.12.2022. – 09:30 i 11:00 sati

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Izjava o privatnosti

Upravljanje preferencama

Zatvori

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na djecjigrad.hr

Kolačići

Obavezno
djecjigrad.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web-stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput navigacije stranicom mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno
  • MailChimp Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići