fbpx

Predstava ‘Ljubavni napitak’

Pričamo vam priču u znaku ljubavi. ❤️

Predstava ‘Ljubavni napitak’ simpatična je i smiješna predstava u kojoj ćete uživati.

Čarobnjak Ljubek napravio je nekoliko napitaka koje je zeko Znatiželjko potajno uzeo jer je s ljubavnim napitkom htio dobiti ljubavi i pažnje. No, šareni napitci, malo su se pomiješali i joj joj joj… Baš na dan kada je jako puno posla radi dana Valentinova, nastao je veseli kaos. Napitci su izazvali svakakve ‘nuspojave’. Lude noge, veliki mišići, vrtenje kao zvrk… Dječji Grad je posao pravo šašavo mjesto!

Sve zgode i nezgode naših prijatelja koje su uslijedile radi neobične zbrke, pogledajte u našoj predstavi. No, otkrit ćemo vam jednu tajnu… Ljubavni napitak na kraju je popio tko? Čarobnjak Ljubek koji ga je i napravio. Kome je dao ljubavi i pažnje i je li zeko Znatiželjko bio baš ‘taj’ odabranik… saznajte u predstavi.

Veselimo se druženjuuu!

🎈🥰️
Vaš Dječji Grad

 

 • VRIJEME IZVEDBE: 25.03.2023., 10:00 sati
 • MJESTO: Kazalište Vidra, Draškovićeva 80, Zagreb
 • ULAZNICE: 8 EUR – kupite na webshopu Kerempuha
 • PREPORUČENA DOB: 3 – 7 godina
 • TRAJANJE: 40 min
 • Napomene:
  • Dječji Grad je amatersko animacijsko kazalište (KAZ – 176) – izvedbe izvode kostimirani animatori. Naša glavna zadaća je zabava i druženje kroz zanimljive i poučne priče, ples, pjevanje i druženje.
  • Pojavljuju se maskote, glazba je glasna.
 • Preporuke:

 

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Izjava o privatnosti

Upravljanje preferencama

Zatvori

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na djecjigrad.hr

Kolačići

Obavezno
djecjigrad.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web-stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput navigacije stranicom mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

 • WordPress Obavezno
 • Wordfence Obavezno
 • MailChimp Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići