fbpx

Predstava ‘Ples malog pingvina’

Uživaj u pričama iz Dječjeg Grada i to na pozornici kazališta Vidra u Zagrebu.

Svaki mjesec jedna priča, pustolovina, avantura u kojoj su glavni likovi vaši prijatelji Bobi, Lona i Ovsa.

Ovaj put pričamo vam priču o jednom pingvinu koji je na poklon za blagdane dobio kazetofon s pjesmama koje su mu baš sjajne.

Naaajviše od svih svidjela mu se pjesma ‘Ludi zemljotres’ jer na nju baš nekako može zaplesati svoj ludi ples koji je osmislio.

Maše rukicama, udara nožicama, radi valove, skače visoko, visoko…. Pingvin je oduševljen svojim plesnim koracima koje je osmislio! Toliko mu se sviđaju da ih želi pokazati i svojim prijateljima kako bi i oni s njim mogli uživati.

No, njegovi prijatelji imaju važnijeg posla i ne pronalaze ni malo vremena za ples koji raduje pingvina. Nakon što je obišao nekoliko svojih prijatelja, pingvin se jaaako rastuži. Čak ga ni njegov ples nije više toliko veselio.

No, tada se pojavio netko koga uopće nije očekivao…

 

A što se dalje zbilo morat ćete saznati na našoj predstavi.

Veselimo se jako i jedva čekamo da vidimo vaše osmijehe u našoj publici!

 

 

 • VRIJEME IZVEDBE: 14.01.2023., 11:00 sati
 • MJESTO: Kazalište Vidra, Draškovićeva 80, Zagreb
 • ULAZNICE: 6 EUR – kupite na webshopu Kerempuha ili na Moje karte
 • PREPORUČENA DOB: 3 – 7 godina
 • TRAJANJE: 35 min
 • Napomene:
  • Dječji Grad je amatersko animacijsko kazalište – izvedbe izvode kostimirani animatori. Ne očekujte savršenu glumu i tekst naučen napamet. Naša glavna zadaća je zabava i druženje kroz zanimljive i poučne priče, ples, pjevanje i druženje.
  • Pojavljuju se maskote, glazba je glasna
 • Preporuke:
   • Kako bi mališani aktivno sudjelovali preporučamo da pratite korake na našem YouTube kanalu za pjesmu ‘Ludi zemljotres’ 
   • Radi plesanja poželjno je da svako dijete ima svoje mjesto da se može ustati i kretati u vlastitom prostoru

 

 

Tijekom izvedbe možete biti usputno fotografirani i snimljeni prilikom snimanja izvedbe te svojim dolaskom dajete privolu da se fotografije i snimke na kojima se pojavite, Dječji Grad može koristiti za objave na svojim društvenim mrežama, promotivnim materijalima i web stranici.

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Izjava o privatnosti

Upravljanje preferencama

Zatvori

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na djecjigrad.hr

Kolačići

Obavezno
djecjigrad.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web-stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput navigacije stranicom mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

 • WordPress Obavezno
 • Wordfence Obavezno
 • MailChimp Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići