fbpx
Loading Događaji

« Svi Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Dječje kazalište – ZTC, Rijeka

29. veljače 2020. , 11:00 11:30 UTC+0

Animacijska predstava – ‘Ljubavni napitak’   Dan je Valentinova. Zeta je na dar dobila puuno znakova pažnje – čestitki, slatkih srčeka i malenih darova koja su joj poklonile drage osobe s kojima se druži. Bila je presretna i oduševljena kada je shvatila koliko divnih osoba ima oko sebe, koliko ima sjajnih prijatelja koji joj svaki dan čine boljim. Čim ju je tako sretnu ugledao, zeko Znatiželjko je odmah poželio da i on ima isto tako puno darova, a posebno slatkih srčeka koja će čuvati. No, nije se mogao sjetiti od koga bi ih mogao dobiti zato jer je stalno, još od kada je bio mali zekan, bio šeprtljav i zaigran, pa je uglavnom izazivao nezgodne situacije sa svojom prijateljicom zečicom Zlatkom. Odlučio je posjetiti čarobnjaka Ljubeka. On će mu znati pomoći. Čarobnjak Ljubek je baš završavao svoje nove napitke koje je izrađivao, Znatiželjko ih je uzeo i trkom pobjegao u potragu… Bio je siguran da će sad sakupiti puno znakova pažnje. No, nije sve prošlo baš po planu… Od jednog napitka poštaru koji je dijelio pisma su noge poludjele, od drugog napitka se balerina vrtila kao navijena, od trećeg napitka vrtlar je postao snažan, a od četvrtog je slastičarka počela valjkom za tijesto brzo valjati… Znatiželjko je sad već bio žalostan i zabrinut. Imao je još samo jedan napitak. Zar je moguće da baš nijedno srčeko neće dobiti? U tom trenu pojavila se njegova prijateljica Zlatka. To je to! Sad će uspjeti! – bio je siguran Zekan. No, Zlatka je donosila tužne vijesti  – seli se i došla se pozdraviti. Kada je to čuo Znatiželjko nije imao srca da joj da posljednji napitak. No, baš tada Zeko je dobio od Zlatke jedno veeeeliko srce i najtopliji zagrljaj ikada. Nakon što je otpratio Zlatku, shvatio je sa mu ni ne treba hrpa srčeka, jer ima ono jedno, ali najvrijednije..  

Detalji

Datum:
29. veljače 2020.
Vrijeme:
11:00 – 11:30 UTC+0

ZTC shopping centar

Rijeka,

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Izjava o privatnosti

Upravljanje preferencama

Zatvori

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na djecjigrad.hr

Kolačići

Obavezno
djecjigrad.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web-stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput navigacije stranicom mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno
  • MailChimp Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići