• Nazovite nas: 091/ 7287 - 321 | E-mail: info@djecjigrad.hr
Loading Događanja

« Sva događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Dječje kazalište – ZTC, Rijeka

29. veljače 2020. , 11:00 - 11:30

Animacijska predstava – ‘Ljubavni napitak’

 

Dan je Valentinova.

Zeta je na dar dobila puuno znakova pažnje – čestitki, slatkih srčeka i malenih darova koja su joj poklonile drage osobe s kojima se druži. Bila je presretna i oduševljena kada je shvatila koliko divnih osoba ima oko sebe, koliko ima sjajnih prijatelja koji joj svaki dan čine boljim.

Čim ju je tako sretnu ugledao, zeko Znatiželjko je odmah poželio da i on ima isto tako puno darova, a posebno slatkih srčeka koja će čuvati. No, nije se mogao sjetiti od koga bi ih mogao dobiti zato jer je stalno, još od kada je bio mali zekan, bio šeprtljav i zaigran, pa je uglavnom izazivao nezgodne situacije sa svojom prijateljicom zečicom Zlatkom.

Odlučio je posjetiti čarobnjaka Ljubeka. On će mu znati pomoći. Čarobnjak Ljubek je baš završavao svoje nove napitke koje je izrađivao, Znatiželjko ih je uzeo i trkom pobjegao u potragu…

Bio je siguran da će sad sakupiti puno znakova pažnje. No, nije sve prošlo baš po planu… Od jednog napitka poštaru koji je dijelio pisma su noge poludjele, od drugog napitka se balerina vrtila kao navijena, od trećeg napitka vrtlar je postao snažan, a od četvrtog je slastičarka počela valjkom za tijesto brzo valjati… Znatiželjko je sad već bio žalostan i zabrinut. Imao je još samo jedan napitak. Zar je moguće da baš nijedno srčeko neće dobiti?

U tom trenu pojavila se njegova prijateljica Zlatka. To je to! Sad će uspjeti! – bio je siguran Zekan. No, Zlatka je donosila tužne vijesti  – seli se i došla se pozdraviti. Kada je to čuo Znatiželjko nije imao srca da joj da posljednji napitak. No, baš tada Zeko je dobio od Zlatke jedno veeeeliko srce i najtopliji zagrljaj ikada. Nakon što je otpratio Zlatku, shvatio je sa mu ni ne treba hrpa srčeka, jer ima ono jedno, ali najvrijednije..

 

Detalji

Datum:
29. veljače 2020.
Vrijeme:
11:00 - 11:30

Mjesto održavanja

ZTC shopping centar
Rijeka,