fbpx
Loading Događaji

« Svi Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Karneval u Indijanskom selu – Supernova Garden Mall, Zagreb

22. veljače 2020. , 17:00 19:00 UTC+0

Stiže nam karneval – najluđe vrijeme u godini koje svi obožavaju! No, u indijanskom selu Tiha Sjena za to nisu nikada čuli. Tamo je još prija 1000 godina poglavica Hrabri Orao Velikog Kljuna odlučio da će njihovo selo živjeti u miru i tišini gledajući ptice kako lete, osluškivajući vjetar kako viori i odmarajući uz zvuk tišine. Taj način života prenosio se s naraštajima i dan danas Indijanci tako žive. Sve dok jednog dana kroz njihovo selo nije protutnjao kauboj kojemu je ispao kovčeg pun svakakvih stvari. Indijanac Brze Noge pronašao je kovčeg i ostao oduševljen. Pa tu je toliko svakakve robe i predmeta – za koje nije ni znao za što služe. Zato odluči obići svoje mudre, drage prijatelje za koje je siguran da će znati čemu služi sve to što je pronašao. No, njegovi prijatelji Indijanci iz sela bili su prezaokupljeni svojim poslovima…Sve je bilo važnije od ”..nekog tamo kovčega punog šarenih stvari”. Brze Noge bio je žalostan. Sve te stvari izgledale su tako zanimljive, vesele, šarene. Razgledavajući stvari iz kovčega počeo je shvaćati čemu služe…Bio je tu plašt za rasplamsavanje vatre, odijelo od kravice za vježbanje gađanja lukom i strijelom… No to ga je sve još više rastužilo jer nije imao nikoga s kime će podijeliti svoje otkriće. Dok je tužan šetao naišao je na kauboja maskiranog u čarobnjaka. Brze Noge se odmah prepao i brzo sakrio, nije znao što ili tko je to. No, kauboj mu je objasnio da je to na njemu samo kostim. Vrijeme je karnavala i možeš biti što god poželiš. Brze Noge je bio oduševljen. I sad je napokon shvatio čemu zapravo služe stvari iz kovčega – za karneval! Novi prijatelji su se ludo zabavljali sa svim tim stvarima. Za to vrijeme ostali Indijanci su kriomice gledali što se dešava i silno su se željeli pridružiti ovoj zabavi. Bojažljivo su prišli  i ispričali se Indijancu što ga nisu slušali. No Brze Noge im nije zamjerio, zapravo jedva je dočekao da dođu i da se svi zajedno kostimiraju i ludo zabave. Kauboj ih je tada pozdravio i ostavio da se zabavljaju, a veselu zabavu Indijanaca koja je uslijedila prekinuo je poglavica… Odlučio je da će svake godine u selu Indijanaca biti karneval, na koji su svi pozvani.    
  NAPOMENA: Predstava je sastavni dio organiziranog događanja povodom karnevala. Više informacija i cjelokupni program potraži na službenim stranicama Supernova centra.

Detalji

Datum:
22. veljače 2020.
Vrijeme:
17:00 – 19:00 UTC+0
Cijena:
Free
Web stranica:
https://www.supernova-gardenmall.hr/

Supernova Garden Mall, Zagreb

Pogledajte web stranicu Lokacija

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Izjava o privatnosti

Upravljanje preferencama

Zatvori

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na djecjigrad.hr

Kolačići

Obavezno
djecjigrad.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web-stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput navigacije stranicom mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno
  • MailChimp Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići