• Nazovite nas: 091/ 7287 - 321 | E-mail: info@djecjigrad.hr

Trgovina

Skromna, ali medena ponuda Dječjeg Grada razveseliti će svakog mališana!

Vesele pjesme, zanimljive priče te topli zagrljaji plišanih igračaka – recept su za dječju sreću.

Naše proizvode stvorili smo s ljubavlju, a sigurni smo da će svoju sreću naći u ručicama vaših mališana…

Narudžbenica

Važno: Pritiskom na tipku 'Pošalji' pristajete na Uvjete prodaje, cijene proizvoda i troškove poštarine. Molimo pročitajte Uvjete prodaje u nastavku stranice.
Molimo da nam ovdje naznačite ukoliko želite više komada pojedinog artikla, veličine za majice i slično. Preporuka je navesti i broj telefona za dostave poštom.

Uvjeti prodaje

Vlasnik web trgovine Dječji Grad je tvrtka Element Jedan d.o.o., sjedište Ivanićgradska 34, Zagreb, OIB: 04944921195. Opći uvjeti online prodaje u skladu su sa Zakonom o zaštiti potrošača, Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Zakonom o elektroničkoj trgovini.

Korištenjem web trgovine Dječji Grad potvrđujete da ste upoznati i suglasni s navedenim uvjetima. Ukoliko se s uvjetima ne slažete, molimo vas da ne vršite narudžbu putem trgovine Dječji Grad. Dječji Grad pridržava prava na promjenu uvjeta na internet stranici djecjigrad.hr u bilo kojem trenutku, bez prethodne obavijesti.

Proizvodi se naručuju isključivo elektroničkim obrascem za narudžbu putem web trgovine. Kako biste uspješno obavili kupnju, obratite pozornost na:

  • pregled proizvoda: prikazan je popis svih proizvoda koje korisnik odabere, sa svim podacima i količinama,
  • unos osobnih podataka i unos adrese za isporuku: točno i pravilno ispunite podatke, preporučamo pune nazive i velika slova

Sve narudžbe zaprimljene tijekom neradnih dana i blagdana, bit će obrađene prvi sljedeći radni dan.

Nakon izvršene narudžbe, kupac će putem e-maila biti obaviješten o potvrdi narudžbe s uputama za plaćanje.

Dječji Grad raspolaže ograničenim količinama određenih proizvoda te može po potrebi obustaviti daljnje narudžbe ili zaprimati prednarudže. O navedenom ćete biti obaviješteni putem web stranice ili e-maila.

CIJENE PROIZVODA

Sve cijene u trgovini djecjigrad.hr izražene su u kunama (kn) i uključuju porez na dodanu vrijednost (PDV).

Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda i obračunavaju se zasebno.

Dječji Grad zadržava pravo na promjenu cijene u bilo kojem trenutku.

KOD ZA POPUST

Dječji Grad će periodično, po svojoj odluci, nuditi određene popuste, odnosno akcije. Uvjeti akcijske prodaje bit će detaljno opisani, posebice trajanje akcijske prodaje, visina popusta i sl. Nakon isteka akcije, Dječji Grad neće primati nove narudžbe po uvjetima koji se odnose na akcijsku prodaju kojoj je istekao rok.

PLAĆANJA

Sva plaćanja se vrše isključivo putem žiro-računa.

Po primitku vaše narudžbe, na vašu e-mail adresu koju ste upisali u obrascu, šaljemo ponudu s podacima o ukupnom iznosu narudžbe i broj našeg žiro-računa (IBAN) tvrtke Element Jedan d.o.o..

Navedeni iznos potrebno je uplatiti na naš žiro-račun (npr. virmanom, putem internetskog bankarstva i sl.), kako bismo vam poslali naručene proizvode.

Ponuda za plaćanje vrijedi 3 dana.

Tek nakon vidljive uplate na žiro-računu pošiljka se šalje na navedenu adresu.

Kako bi se lakše ustanovila primljena uplata molimo pazite na opis plaćanja i poziv na broj naveden u uputama za plaćanje.

Dostava robe vrši se u roku 7 radnih dana putem Hrvatske pošte.

Trošak dostave naplaćuje se 20 kn za narudžbe do težine 100 grama.

U slučaju vidljivih vanjskih oštećenja paketa, kupac može odbiti prihvatiti pošiljku Hrvatske pošte.

Svaku  pošiljku koja se šalje putem Hrvatske pošte, možete preuzeti u roku od 5 radnih dana (subote se broje pod radne dane!) odnosno kako je naznačeno na dokumentu koji vam poštar dostavi. Ukoliko ju ne preuzmete, pošiljka se vraća prodavatelju. Dječi Grad ne odgovara za nepreuzete pošiljke te će se trošak ponovljene dostave dodatno naplatiti.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Ukoliko kupac ne zaprimi paket, mora obavijestiti prodavatelja kako bi isti poduzeo radnje prema pronalasku ili slanju nove pošiljke.

Kupac se kupnjom slaže da se u svrhu lakše i brže dostave na etiketi paketa napiše telefonski broj. Ukoliko kupac ne želi ispis broja, o tome nas mora obavijestiti prilikom narudžbe upisom te informacije u narudžbenom obrascu pod ‘Dodatna poruka’.

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, kupac može podnijeti pismenu pritužbu prodavatelju na e-mail adresu emina.mujkic@djecjigrad.hr. Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.